Thursday, May 6, 2010

Inimesi ei ole ilus laimata.

Kahtlemata on tegemist väga geniaalse, ülimalt osava ja muidu tubli inimesega, kellel on imelised manipulatsiooni oskused ja eriti kasutab ta oma "sarmi" ära lihtinimese ja keskmise lasnamäel elava venelase peal. Lubab neile kokku maad ja ilmad ja lihtinimene usub, sest Tema on ainuke, kes linnapildis teeb kampaaniaid teiste poliitikute ja erakondade mõnitamiseks. On ju loomulik, et Ta saab alati võimu juurde kui Ta seljataga on nii palju muulasi ja teised poliitikud ei tegele lihtsalt muulastega. Kuigi ebanormaalne on näiteks elada eestis ja näha terve lasnamäe täis venekeelseid Unzipi mõnitusi või enda ego haipimise plakateid. Ja Tema viimane MuPo aka "koerakakapolitsei" inimestele lubatud 3 töölt vaba päeva, kui nad tulevad protestima toompeale valitsuse vastu koos onu Saessaarega oli lihtsalt hale.
Paar nädalat tagasi küsiti Kesikute pressiesindajalt, et miks pealinnas bussiliine vähendatud on ja selle peale vastati: "Loomulik ju, ega töötud bussiga ei sõida ju."

Ma ei ütle et oravapoisid nüüd mingid väga tegijad oleks, aga paremaid meil ei ole ja oma tööga saavad nemad vähemalt hakkama, mitte ei käi teise kapsaaeda pissimas. Nii, et go Undrus Unzip.


(Pilt on ainult illustreeriv ja pole mõeldud solvanguks)

No comments: