Sunday, December 20, 2009

Järsku saabunud talv.

See külm, kõik tuli kuidagi, laksust. Üldiselt mulle istuvad ekstreemsündmused, aga kui Sul on nahktagi, ja Sa pead iga hommik kella 6 aeg külma autosse istuma ja sellega bussipeatusse sõitma, ja sealt peaaegu samalaadse temperatuuriga bussi astuma ja sellega loksuma umbes poolteist tundi ning kooli komberdada, siis viskab natukene hammaste plagisemine üle.
Kuid õnneks hakkavad kraadid taastuma. Õhus on tunda jõule. Mitte küll nii nagu väiksena, aga siiski on tunda. Kooliga on üsna ühelpool, teisipäeval üks aastaarvestus, üks hambaarst ja siis kiirelt bussi peale ja maale. Jõulupidu vaatama.
Jõulud tulevad nagu ikka teguderohked.
Üks päev sai suurema seltskonnaga pubis käidud. Jällegi üks sellise ilma miinuseid, väljas olemine muutub võimatuks ülesandeks. Seal oli ikka suuuht vahva. Pärnu mnt Patrick ja Woodstock yeah.
See kingituste maanja hakkab iga aastaga natukene rohkem pinda käima. Jõulude suurem tähendus on kuskile ära kaotatud. Kuid samas, ma olen õnnelik, et mul on väga palju häid sõpru ja perekond, kellega jõuludel ja jõuluvaheajal olla.
Ilusaid rahulikke jõule ja meeleolukat uut aastat kõigile. :)

2 comments:

ツNöpsu♥ said...

Tead, sinu neid postitusi (mida sa küll üsna harva kirjutad) on nii hea lugeda :) Aga tahaks sinust ikkagi veidi rohkem kuulda! :)
Ilusat jõuluaega sullegi :) Kallid!

Hr. Pets said...

Tore kui Sulle meeldib :).
Aga võta ühendust siis :). Kallii!