Wednesday, July 14, 2010

Põhja Holland.

Rotterdamist hääletasime edasi siis Groningeni. Maad sinna pidi olema umbes 200km. Läbisime me küll vähemalt 350-400km, sest inimesed viisid meid koguaeg enda arust parematesse kohtadesse. Jeb.
Kuid siiski jõudsime kohale teatrimaja juurde mis pidi asuma meie tolle öise hosti maja lähedal. Ning seal ta oligi, akna peal meie nimesid karjudes nii, et läksime üles. Hollandis oli veel paar kuud tagasi seadus, et kui Su maja seisab tühjana üle 1 aasta, võib suvaline inimene sinna sisse minna, peab ostma voodi, uue luku ning vaiba ja registreerides selle politseis võib seal legaalselt elada. Igatahes meie host elas 5 kordses büroohoones 4 lifti ja lugematute tubadega. Uskumatult tsill koht. Õlu maitseb ikka veel hästi.
Sealt edasi hääletasime hommikul Berliini poole. Oli üks uskumatult õnnetu päev ning me saime edasi vaid 20km. Õhtu saabudes olime ühes kiirtee äärses bensiinijaamas ning sealne töötaja tahtis meid aidata ja visata ära järgmisse bensukasse. Kuuldes aga meie plaanist jääda magama magamiskottidega metsa alla, võttis aga kohe suuna koju ja pakkus meile öömaja. Vastu võeti meid kui külalisi ida-euroopast suht hästi. Lauale toodi kohe külmad õlled ja snäkkid. Hiljem viis sama tüüp meid ka 2 pubisse ja käristas ohtralt välja.

No comments: